Testimonials

Naam: Pauliena Rooijakkers

Leeftijd : 29 jaar

Beroep : Wielrenster bij Canyon Sram

Sport. Wielrenster bij Canyon Sram. 3e Ronde van Zwitserland, 3e Ronde van Baskenland , Europees en Nederlands kampioen strandrace Nederlands Kampioene Marathon Mountainbike.

Klachten : Last van binnenkant van de been. Rechtzetten van het lichaam.

Na de behandeling zat ik een stuk beter op mijn fiets en waren belemmeringen in de rotaties van mijn lichaam verdwenen.

Al enkele jaren kom ik ieder kwartaal bij Job om klachtenvrij te blijven en om mijn bewegingsapparaat zo soepel mogelijk te houden. Ik ben actief als scheidsrechter in het betaald voetbal en vrijuit kunnen bewegen is essentieel voor een goede prestatie op het veld. Gemiddeld loop ik als scheidsrechter tussen de 9 en 12 kilometer per wedstrijd. De preventieve behandelingen bij Job helpen mij tot nu toe om klachtenvrij door het voetbalseizoen te komen.

Ik heb Job voor het eerst benaderd toen ik last had van kuit- en achillespeesklachten. Behandelingen bij mijn fysiotherapeut hielpen niet goed genoeg. Na de intake bij Job zijn we met elkaar aan de slag gegaan. De behandelingen zijn intensief en Job legt goed uit waarom hij bepaalde keuzes wel of juist niet maakt. Wat ik verder belangrijk vind, is dat Job interesse toont in mij als persoon. Dat waardeer ik enorm.

 • Naam (zoals je deze op de website wil hebben, alleen voor/achternaam of beide)
  Remco
 • Leeftijd (kan desgewenst weggelaten worden)
  51
 • Foto (deze komt eventueel klein op de website bij je ervaringsverhaal)
  Liever niet
 • Beroep
  Hoogleraar
 • Hobby's / sporten, sportprestaties (klein of groot!)
  Volleybal en hardlopen. 2 keer marathon.
 • Met wat voor klacht kwam je bij mij?
  Meerdere klachten. Twee frozen shoulders, vastzittende heup, en geïrriteerde binnenmeniscus
 • Hoe heb je de behandeling ervaren en wat was het resultaat?
  Wat ik heel fijn vind, is dat Job vertelt wat er aan de hand is, en ook verder kijkt dan alleen de blessure waarmee ik kom. Dat helpt, omdat er regelmatig een diepere oorzaak is, en die dient natuurlijk ook verholpen te worden. Job heeft me van bovenstaande problemen afgeholpen, zodat ik weer lekker kan sporten, wat heel belangrijk is voor me. Ik zou Job aan iedereen aanraden (en dat doe ik ook regelmatig).

Marianne 57 jaar

Ik kom al ruim 6 jaar bij Job met mijn klachten die varieerden van pijn aan mijn knieën, een hamstring blessure en vastzittende nek en schouders. Dat laatste vaak als gevolg van een drukke baan (met best wat computerwerk). Wat ik bijzonder fijn vindt bij Job is dat hij altijd verder kijkt dan de plek waar ik de pijn voel. Want vaak is gebleken dat de oorzaak van die pijn op een andere plek zit. Verder weet Job een variatie van behandelmethoden in te zetten, waardoor hij in staat is je probleem echt aan te pakken. Ik ben vaak na 2 soms 3 behandelingen weer van mijn klachten af. En Job geeft me ook altijd bruikbare tips of oefeningen om te zorgen dat mijn klacht niet terug komt. Kortom, ik ben heel tevreden en heb Job ook al vaak aanbevolen aan anderen, dat zegt natuurlijk genoeg! 

Omdat ik veel van mijn lichaam vraag door dagelijks te trainen, heeft mijn lijf natuurlijk ook het nodige onderhoud nodig. De eerste keer dat ik naar Job ging had ik hier en daar wat pijntjes vooral aan de linkerkant van mijn lijf en het bekken stond wat scheef. Door preventief naar Job te gaan zorgt hij ervoor dat de bewegingsruimte optimaal blijft zodat ik het kan blijven belasten zonder blessures op te lopen. Want wanneer je het niet goed kunt bewegen geeft dit klachten.

Voordeel ook als je regelmatig gaat, is dat Job beter weet hoe jouw lichaam functioneert en reageert op bepaalde handelingen. 

Eerst even kennis maken?

Dat kan! Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen een intake in te plannen. De eerste afspraak kan vaak binnen 2 weken al plaats vinden!

*
*
*
*


Job van Beek
Osteopaat D.O. – M.R.O.
info@osteopathiejobvanbeek.nl 06 - 496 619 66